• Home
  • Media
  • O
  • Onderzoek naar de Davidster - Veelgestelde vragen

Onderzoek naar de Davidster - Veelgestelde vragen

Beoordeel dit item
(1 Stem)

Deze studie is een vervolg op "Onderzoek naar de Davidster" en bedoeld om in te gaan op een aantal veel gestelde vragen.

We hebben altijd geweten dat op het moment dat we deze studie zouden uitbrengen, het controversieel zou zijn. Tot onze verbazing waren er heel veel positieve reacties, bijna het hoogste aantal van de 200+ studies die we tot dan hadden uitgebracht.

Ondanks dat, was er onder de bijna 30.000 mensen die de studie een week na het verschijnen hadden bekeken, een kleine maar gepassioneerde minderheid die de Davidster blijft verdedigen. Ook ontvingen wij een online petitie, die ten tijde van de opname van deze video door 68 mensen was ondertekend, waarin ons dringend werd gevraagd om de studie “Onderzoek naar de Davidster” te verwijderen. Misschien klinkt 68 tegenover 30.000 niet als overtuigend motief om een vervolg met veel gestelde vragen te maken, maar wij vonden dat er zeer goede vragen werden gesteld en interessante dingen werden benoemd. We respecteren dat en waarderen hun inzet voor wat zij geloven dat juist is.

We hopen dat deze studie met ´veel gestelde vragen´ over de Davidster op een respectvolle manier een aantal dingen mag verduidelijken voor de mensen die hun zorg hebben uitgesproken of nog vragen hebben. Als je "Onderzoek naar de Davidster" nog niet hebt bekeken, dan raden we je aan om die studie te bekijken, voordat je verder gaat met de "Veel gestelde vragen".

Media

Contact gegevens

Postadres:    

Stichting 119 Ministries Nederland

Noorderdiep 84

9521 BE  Nieuw-Buinen

Nederland  

   

RSIN nr. 

K.v.K. nr.

IBAN Rekeningnr.

BIC

ANBI Status 

856754134

66924251

NL09 RABO 0313 572 569

RABONL2U

ja

 


 

Hebrew Roots Map Europe